Veilige transfers in de badkamer


Veilige transfers in de badkamer

Een natte en gladde badkamer is een risico voor ouderen en mensen met een beperking. Ervaar met onze speciale simulatiepakken zelf hoe het is om een beperking te hebben. We bootsen dagelijkse handelingen zoals naar het toilet gaan of douchen na. Je ervaart bijvoorbeeld hoe het is om stram en slechthorend te zijn overgewicht te hebben of als alles niet meer meewerkt na een beroerte. Hierdoor krijg je inzicht in de behoefte aan comfort en veiligheid.

De training is een combinatie van theorie en praktijk. Je leert wat de mogelijkheden zijn om de zelfstandigheid in de badkamer zo lang mogelijk te behouden. En welke hulpmiddelen geschikt zijn bij diverse beperkingen.  Vormgeving, kleur en de juiste plaatsing van de producten is van groot belang voor het comfort en de veiligheid. Tevens wordt de rol voor de verzorger of adviseur behandeld.

Bekijk het filmpje.

Wil je meer weten over onze badkamer hulpmiddelen neem dan eens een kijkje op onze website voor particulieren: badkamerhulpmiddelen.nl

 

Op dit moment is het niet mogelijk het inschrijfformulier te versturen. Om u in te schrijven voor een training van Handicare gelieve een mail naar academy@handicare.com sturen met u naam en de training+datum.

 • Zorgprofessionals en zorginstallateurs
 • 12/12/2019  9:00 - 12:00 & 12.30 - 16.30 uur
 •  
 • Max. 12 deelnemers
 • Handicare Bathroom Safety
  Weteringweg 9
  2641 KM Pijnacker

  De trainingen kunnen ook bij u op locatie worden verzorgd.
  Neem hiervoor contact op met uw contactpersoon of onze Customer Service.
Schrijf u nu in Alle trainingen

Customer service academy@handicare.com
015 369 54 40

 

Kosten

Gratis

De training is gratis als u afnemer bent van onze LinidoSolutions badkamerhulpmiddelen of SystemRomedic til- en transferhulpmiddelen.

€ 50,-

Bent u nog geen klant dan bedragen de kosten voor deelname € 50 per training.


bg-footer-1