Transfers en positioneren van plus size cliënten


Deze training biedt inspiratie aan zorgprofessionals die betrokken zijn bij de zorg voor cliënten met overgewicht. We werken met een speciaal obese-ervaringspak zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om obese te zijn.

In de training  Transfers en positioneren van obese cliënten doe je theoretische en praktische kennis op over het begrip overgewicht. Je leert de belangrijkste kenmerken van het natuurlijk bewegingspatroon van deze cliënten. Je oefent met een risico beoordeling van de omgeving van de cliënt. En je gaat praktisch aan de slag met  speciale technieken en het toepassen van veilige hulpmiddelen bij alledaagse transfers. Van zit naar stand, draaien en een nieuwe houding aannemen in bed, looptraining en het optillen van zware ledematen. Het hoofddoel is om de cliënt zoveel mogelijk te activeren en de zelfstandigheid in bed zo lang mogelijk te behouden. En tegelijkertijd de veiligheid te waarborgen voor cliënt en zorgverlener.

Deze training is geaccrediteerd voor ergotherapeuten

 

 

Op dit moment is het niet mogelijk het inschrijfformulier te versturen. Om u in te schrijven voor een training van Handicare gelieve een mail naar academy@handicare.com sturen met u naam en de training+datum.

 • Zorgprofessionals
 • 12/09/2019  9.00 - 13.00 uur
 • 14/11/2019  9.00 - 13.00 uur
 •  
 • Max. 12 deelnemers
 • Handicare Bathroom Safety
  Weteringweg 9
  2641 KM Pijnacker

  De trainingen kunnen ook bij u op locatie worden verzorgd.
  Neem hiervoor contact op met uw contactpersoon of onze Customer Service.
Schrijf u nu in Alle trainingen

Customer service academy@handicare.com
015 369 54 40

 

Kosten

Gratis

De training is gratis als u afnemer bent van onze LinidoSolutions badkamerhulpmiddelen of SystemRomedic til- en transferhulpmiddelen.

€ 50,-

Bent u nog geen klant dan bedragen de kosten voor deelname € 50 per training.


bg-footer-1