E-learning: doorliggen, de basis


Behaal een V&VN accreditatiepunt met de e-learning module ‘Doorliggen, de basis’. Breid je kennis uit over over het voorkomen en beperken van doorliggen en doorzitten (decubitus) bij een liggende en zittende cliënt.

De module is bestemd voor professionals die zorg verlenen aan cliënten die weinig kunnen bewegen en daardoor het risico lopen om door te zitten of door te liggen. Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen. De e-learning is ook geschikt voor mantelzorgers die iemand verzorgen met risico op doorliggen.

Je kunt direct beginnen. Je hoeft je niet voor te bereiden. Als je 80% van de vragen goed hebt kun je aan het eind een certificaat uitprinten. Als je dat niet haalt kun je de module net zo vaak herhalen als je wilt. Het gaat er immers om dat je zo veel mogelijk leert. Je hoeft je voor deze e-learning niet vooraf in te schrijven. Je kunt meteen starten met de e-learning.

Je kunt ook meer leren over de risico’s op doorliggen en wat je kunt doen om het te voorkomen op de informatieve website doorliggen.nl

 

 • Zorgprofessionals
 • Max. 12 deelnemers
 • Handicare Bathroom Safety
  Weteringweg 9
  2641 KM Pijnacker

  De trainingen kunnen ook bij u op locatie worden verzorgd.
  Neem hiervoor contact op met uw contactpersoon of onze Customer Service.
Schrijf u nu in Alle trainingen

Customer service academy@handicare.com
015 369 54 40

 

Kosten

Gratis

De training is gratis als u afnemer bent van onze LinidoSolutions badkamerhulpmiddelen of SystemRomedic til- en transferhulpmiddelen.

€ 50,-

Bent u nog geen klant dan bedragen de kosten voor deelname € 50 per training.


bg-footer-1